www.oldtimerleek.nl
23.03.2017
Het was weer genieten op de 4e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek afgelopen weekend. Veel liefhebbers van motoren en bromfietsen kwamen af op de vele tweewielers die op de beurs over twee hallen verdeeld stonden te pronken.

Bromfietsen van de merken Testi, Kreidler, Zundapp en heel veel andere merken werden bekeken en wisselden ook geregeld van eigenaar. Op het gebied van motoren was er ook veel te zien. Een prachtige collectie racemotoren, motoren van begin vorige eeuw tot in de jaren ’90 stonden opgesteld. Veel aandacht was er ook voor de diverse clubstands ( Veteranen Motor Club, Maico club, Japanse Motoren Club). Daarnaast waren er veel motoren en bromfietsen uit privécollecties.

Niet alleen bromfietsen en motoren waren vertegenwoordigd op de 4e editie van de beurs, ook waren er heel veel onderdelen, documentatie, en accessoires voor de verkoop.

Ook een prachtige verzameling buitenboordmotoren van het museum De Verzamelaar uit Zuidhorn kregen ruim de aandacht van de bezoekers. En uiteraard de prachtige verhalen en uitleg over deze motoren werden gewaardeerd.

De organisatoren Anton Rosema en Jacob Veenema hebben enthousiaste reacties gehad van zowel bezoekers als van de deelnemers betreffende de beurs. Een alweer 5e editie kan dan ook niet achterwege blijven.
In 2018 wordt de beurs gehouden op zaterdag 17 en zondag 18 maart.


Bekijk hieronder het filmpje van de 2017 editie
gemaakt door jan Eggens
Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl
evenementen@sportcentrumleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright 2017
Sportcentrum Leek