www.oldtimerleek.nl
7e Classic motor & bromfietsbeurs druk en gezellig.

Na twee jaar geen beurs te kunnen organiseren i.v.m. coronaregelgeving was het op 12 en 13 maart jl. weer mogelijk om zonder beperkingen de 7e Classic motor- en bromfietsbeurs te organiseren in Sportcentrum Leek. En het was een druk bezocht en ouderwets gezellig spektakel. Veel liefhebbers van motoren en bromfietsen kwamen af op de vele twee- en driewielers die op de beurs over twee hallen verdeeld stonden te pronken.

Een honderdveertigtal deelnemers waren naar Leek gekomen om motoren en bromfietsen te showen of te verkopen. Ook veel handelaren met onderdelen, miniaturen, retrospullen en nog veel meer deden goede zaken.

Schitterende en vaak bijzondere exemplaren in de stands van de Vetranen Motoren Club, Jawa club, HAV, Klassieke Japanse motorenclub, Maico club op de beurs te pronken. In onze fotogalerij elders op deze site is te zien wat er zoal op de beurs stond. En uiteraard ook op de andere clubstands mooie machines. Dit jaar ook veel mooie bromfietsen en motoren uit privé collecties.

De organisatoren hebben enthousiaste reacties ontvangen van zowel bezoekers als van de deelnemers betreffende de beurs. En de 8e editie kan dan ook niet achterwege blijven. Op zaterdag 4 en zondag 5 maart 2023 wordt de 8e editie gehouden.

Een filmpje van de beurs in 2019 door Jan Eggens: 
 

Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl
evenementen@sportcentrumleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright 2017
Sportcentrum Leek