www.oldtimerleek.nl
Op de 5e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek valt weer veel te zien en te beleven. Mooie collecties motoren van diverse clubs van begin vorige eeuw tot en met de eind jaren ’80 zijn op de beurs te bewonderen. Waaronder een mooie collectie Maico e JAWA motoren, Japanse motoren, racemotoren enz.. Ook de Veteranen motoren club ontbreekt niet met een collectie motoren van voor 1940. En ook mooie particuliere collecties op de beurs.

Uiteraard ontbreken de klassieke bromfietsen niet. Merken als Zundap, Kreidler, Puch, Berini, Testi en vele andere merken bromfietsen zijn volop te zien.

Veel standhouders met onderdelen, documentatie, gereedschap, miniaturen en van alles en nog wat hebben zich ingeschreven.

Evenals vorig jaar is er weer plaats gemaakt voor occasions van een jongere leeftijd. In een speciale occasionhoek kunnen handelaren en particulieren hun motoren, bromfietsen en scooters te koop aanbieden. En ook voor particulieren is de mogelijkheid overtollige onderdelen en alles wat daar mee te maken heeft te koop aan te bieden. Deelname is gratis. Wel eerst even inschrijven voor een standplaats.

Op de beurs een mooie verzameling vooroorlogse buitenboordmotoren van Museum de Verzamelaar. En de heer Reindersma van dit museum kan daar zeer boeiend verhaal over vertellen.

Op de twee beursdagen is er livemuziek aanwezig.

De openingstijden zijn op zaterdag 17 en zondag 18 maart van 09:00 tot 17:00 uur.

Voor informatie kunt u terecht: per mail info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl  of telefonisch 0594-512040 Sportcentrum Leek.
06-10568935 Anton Rosema.

Organisatie Sportcentrum Leek,
De Schelp 35, 9351 NV Leek.

Met vriendelijke groet,
Anton Rosema
Jacob Veenema.


23.03.2017
Het was weer genieten op de 4e Classic motor & bromfietsbeurs in Sportcentrum Leek afgelopen weekend. Veel liefhebbers van motoren en bromfietsen kwamen af op de vele tweewielers die op de beurs over twee hallen verdeeld stonden te pronken.

Bromfietsen van de merken Testi, Kreidler, Zundapp en heel veel andere merken werden bekeken en wisselden ook geregeld van eigenaar. Op het gebied van motoren was er ook veel te zien. Een prachtige collectie racemotoren, motoren van begin vorige eeuw tot in de jaren ’90 stonden opgesteld. Veel aandacht was er ook voor de diverse clubstands ( Veteranen Motor Club, Maico club, Japanse Motoren Club). Daarnaast waren er veel motoren en bromfietsen uit privécollecties.

Niet alleen bromfietsen en motoren waren vertegenwoordigd op de 4e editie van de beurs, ook waren er heel veel onderdelen, documentatie, en accessoires voor de verkoop.

Ook een prachtige verzameling buitenboordmotoren van het museum De Verzamelaar uit Zuidhorn kregen ruim de aandacht van de bezoekers. En uiteraard de prachtige verhalen en uitleg over deze motoren werden gewaardeerd.

De organisatoren Anton Rosema en Jacob Veenema hebben enthousiaste reacties gehad van zowel bezoekers als van de deelnemers betreffende de beurs. Een alweer 5e editie kan dan ook niet achterwege blijven.
In 2018 wordt de beurs gehouden op zaterdag 17 en zondag 18 maart.


Bekijk hieronder het filmpje van de 2017 editie
gemaakt door jan Eggens
Contact
Sportcentrum Leek
T: 0594 512 040


info@classicmotor-bromfietsbeurs.nl
evenementen@sportcentrumleek.nl

www.sportcentrumleek.nl

Volg ons via:

Twitter      Facebook
Copyright 2017
Sportcentrum Leek